Wat onze gasten over ons zeggen

Het hotel ligt vlakbij het centrum maar is wel heel rustig gelegen. Mooie kamer met een zeer comfortabel bed en een super fijn bad Zeer vriendelijk personeel, we keren zeker nog eens terug!

Sharon10 juli 2018

Fijne bedden, vriendelijk personeel, lekker ontbijt. Wij hadden het idee als enige in het hotel te zijn, maar het was nagenoeg vol. Lekker rustig in de nacht!

Jos8 maart 2018

Leuk sfeervol hotel in een oud pand. Lekker ontbijt met croissantjes en pistoletjes, lekker koffie, genoeg keuze. Fijn bed. Knusse kamer. Leuk uitzicht naar de straat en water. Midden in het centrum met heel veel leuke restaurantjes. 3 nachten verbleven, was top.

Monique28 maart 2018

“De locatie midden in het centrum is fantastisch en ook het ontbijt is erg lekker. Wij verbleven in dezelfde suite als tijdens onze huwelijksnacht om ons 5 jarig jubileum te vieren. We kregen ook een klein presentje, leuk! De service was super! Wij gaan over 5 jaar weer!”

Arlette17 januari 2018

Het was een vriendelijk ontvangst. Helaas was er geen lift, maar de koffer werd naar de kamer gebracht. De kamers waren ruim en schoon. Het ontbijt was goed. Omgeving mooi.

Sara17 oktober 2018

De website van dit hotel is eerlijk: het is een oud pand in het centrum, geen lift, wel zeer goede airco en mooie ruime kamer, ook op de hoogste verdieping. Rustige kamer aan de achterkant, niet echt ‘room with a view’ maar wel een mooi buitenterras, lekker ontbijt en goede bagageservice. Heel goede prijs/kwaliteit.

J.Jans15 september 2017

Koffie gedronken in de sfeervolle brasserie van dit hotel. Vriendelijke bediening, We waren onder de indruk van de sfeer en hebben het plan opgevat om hier in de toekomst eens samen te gaan logeren. Echt geweldige locatie zo midden in de stad.

Joost25 mei 2017

Even een nachtje weg en verbleven in dit hotel. Vooral omdat wij graag een keer een jacuzzi wilde. De kamer was erg groot met de jacuzzi in het midden. Toen we uitgevonden hadden hoe deze werkte hebben wij er erg van genoten! Ontbijt was ook dik in orde en bij het uitchecken nog een leuk woordje gedaan met de receptioniste. Hotel ligt lekker dicht bij de beestenmarkt met uitzicht op de nieuwe kerk. Zeker een aanrader!

Patrick1 maart 2017