Winkelen

Ben je op zoek naar een leuk en sfeervol hotel, midden in het winkelgebied van Delft? Hotel Johannes Vermeer ligt aan de Molslaan 18-22 te midden van alle leuke winkels die Delft te bieden heeft. Niet alleen H&M, Vero Moda, WE, C&A, Hema, DIDI, Casa, Dolcis en Jack & Jones zijn op loopafstand van ons hotel te vinden. Ook minder bekende winkels als No.13, Mios en O’Donna zitten vlakbij Hotel Johannes Vermeer.

Lunchen, borrelen en dineren

Gedurende half april tot en met half oktober ligt onze terrasboot in de gracht van de Molslaan. Een heerlijke plek voor een goed ontbijt, lunch en tijdens de laatste zonnestraaltjes te genieten van een borrel met lekkere bites.

Delft staat bekend om de vele café’s en restaurantjes, de stad met de meeste horeca per vierkante meter!

Ergens lunchen, borrelen of dineren is dan ook geen enkel probleem. Naast onze brasserie ’t Straatje van Vermeer zijn er onder andere op de Beestenmarkt, het Doelenplein en rondom de Nieuwe Kerk van Delft meer dan genoeg leuke zaakjes om even uit te rusten en te genieten van een hapje en drankje.

Rondleidingen

Wanneer je een weekend in het sfeervolle Delft doorbrengt, is het zeker aan te raden om met een rondleiding mee te gaan. Je kunt niet alleen lopend, maar ook per fiets, segway of zelfs middels een rondvaartboot meer over Delft te weten komen en enorm veel zien. Veel startpunten van deze tours zijn op loopafstand van ons hotel te bereiken en zorgen absoluut voor een onvergetelijke dag.

Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf op onderzoek uit. Leuke bezienswaardigheden in Delft zijn onder andere de vervaardiging van Delfts Blauw, het Vermeer Centrum, de Botanische Tuin, de Nieuwe Kerk, Museum Het Prinsenhof en één van de vele galeries.

Avondje uit

Een avondje uit? Delft heeft veel leuke cafeetjes om de avond door te brengen, maar ook de Pathé bioscoop en Filmhuis Lumen liggen vrijwel om de hoek. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een heerlijke avond uit.

Voor meer informatie over Delft en wat zij te bieden heeft kun je kijken op de website van Delft:. Daarnaast helpt team Hotel Johannes Vermeer je ook graag met het vinden van de juiste informatie.

Wellness

Onderstaande wellnesscentra liggen in de buurt van Delft, heerlijk om een weekend mee te beginnen of af te sluiten

http://wellnesscentrumnederland.nl/bedrijf/elysium/   Elysium

http://wellnesscentrumnederland.nl/bedrijf/spavarin/ Savarin