Molslaan 18-22(015) 212 64 66info@hotelvermeer.nl07.00 - 23.00
  • en
  • nl

Omgeving

Delft-Shopping-Market

Winkelen en lunchen

Ben je op zoek naar een leuk en sfeervol hotel, midden in het winkelgebied van Delft? Hotel Johannes Vermeer ligt aan de Molslaan 18-22 te midden van alle leuke winkels die Delft te bieden heeft. Niet alleen H&M, Vero Moda, WE, C&A, Hema, DIDI, Xenos, Dolcis en Jack & Jones zijn op loopafstand van ons hotel te vinden. Ook minder bekende winkels als No.13, Mios en O’Donna zitten vlakbij Hotel Johannes Vermeer.

Ergens lunchen of dineren is ook geen enkel probleem. Niet alleen Hotel Vermeer biedt een lekker ontbijt en lunch voor haar gasten, ook op de Beestenmarkt en bij de Nieuwe Kerk van Delft vind je meer dan genoeg zaakjes om even uit te rusten en te genieten van een hapje en drankje.

Rondleidingen

Museum-Paul-Tetar-van-Elven---eetkamer-01Wanneer je een weekend in het sfeervolle Delft doorbrengt, is het zeker aan te raden om met een rondleiding mee te gaan. Je kunt niet alleen lopend, maar ook per fiets, segway of zelfs middels een rondvaartboot meer over Delft te weten komen en enorm veel zien. Veel startpunten van deze tours zijn op loopafstand van ons hotel te bereiken en zorgen absoluut voor een onvergetelijke dag.

Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf op onderzoek uit. Leuke bezienswaardigheden in Delft zijn onder andere de vervaardiging van Delfts Blauw, het Vermeer Centrum, de Botanische Tuin, de Nieuwe Kerk, Museum Het Prinsenhof en één van de vele galeries.

Avondjes uit

Een avondje uit? Delft heeft veel leuke cafeetjes om de avond door te brengen, maar ook de Pathé bioscoop en Filmhuis Lumen liggen vrijwel om de hoek. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een fantastische avond uit.

Voor meer informatie over Delft en wat zij te bieden heeft kun je kijken op de website van Delft:. Daarnaast helpt Hotel Johannes Vermeer je ook graag met het vinden van de juiste informatie.

 

Wellness

Onderstaande wellnesscentra liggen in de buurt van Delft, heerlijk om een weekend met te beginnen of af te sluiten

http://wellnesscentrumnederland.nl/bedrijf/elysium/   Elysium

http://wellnesscentrumnederland.nl/bedrijf/spavarin/ Savarin

Menu