Molslaan 18-22(015) 212 64 66info@hotelvermeer.nl07.00 - 23.00
  • en
  • nl

Ontbijt

ontbijt

Exclusieve ontbijtbeleving

De dag begint bij Hotel Johannes Vermeer met een goed ontbijt. Niet alleen hotelgasten kunnen genieten van dit uitgebreide ontbijt, de deur staat ook altijd open voor bezoekers van buitenaf.

Ontbijten bij Hotel Johannes Vermeer betekent genieten. In een gemoedelijke sfeer serveren wij een gevarieerd ontbijt. Van luxe brood, gepocheerde eieren tot de heerlijkste verse sapjes en een ruime keuze aan beleg. Laat je verrassen door onze gevarieerde kaart!

Je kunt in ons hotel uitgebreid tafelen met daarbij diverse kranten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Het ontbijt bij Hotel Johannes Vermeer is daarnaast uitermate geschikt voor een netwerkbijeenkomst. Tijdens het ontbijt is er alle mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen, terwijl iedereen geniet van een lekker ontbijt. Het is ook mogelijk om een aparte zaal te reserveren voor een netwerkontbijt (of lunch), zodat de ruimte alleen voor de groep zelf beschikbaar is.

Of je voor een uitgebreid ontbijt komt, om te netwerken of snel even een croissantje te eten; Hotel Johannes Vermeer biedt het allemaal in een rustige en gezellige omgeving. Ontbijten bij Hotel Johannes Vermeer is de ideale start om de dag mee te beginnen.

Menu